Povestea din spatele atelierului LaserSolutions.ro

Povestea din spatele atelierului LaserSolutions.ro
Pe display-ul dispozitivului de pe care ne urmaresti poti vedea doar rezultatul muncii noastre si anume produsul finit. Insa adevarata aventura se intampla in spatele ecranelor. Tabele Excel, design-ul a sute de produse, facturi kilometrice pentru a dispune de tot ceea ce este necesar pentru a le realiza, insa adevarata maiestrie se afla in capul, inima si mainile noastre. Fara persoanele din spatele muncii ar fi doar spatii goale intr-un tabel sau bucati de lemn intr-un depozit. Fiecare detaliu dintr-un produs este gandit, muncit si simtit. Creierul a ales produsul, inima a fost de acord iar mainile l-au facut. O legatura pe care doar o fiinta vie o poate face. Fara omul care pune fiecare componenta la locul ei ar ramane un proiect intr-un program si atat.
Am ales sa insiruim cateva aspecte din aceasta poveste nespusa din spatele unui cod HTML si a unor pixeli.

1. Echipamente profesionale
Elementul vedeta din atelierul nostru este un echipament laser care ne usureaza munca in fiecare zi. Acesta taie cu precizie fiecare piesa de care avem nevoie, iar imprimanta UV, al doilea echipament principal, ne coloreaza atat zilele la munca, cat si produsele realizate.

2. Tineri si nelinistiti
Suntem o echipa tanara, si cu toate ca in unele zile ne dorim sa fim pe plaje tropicale sau in expeditii pe munte, ne folosim toata energia pentru a duce la bun sfarsit ce ne-am propus. Taiem, slefuim, lacuim, impachetam si livram in cel mai scurt timp posibil, iar atunci cand bateriile sunt pe minim, muzica ne impinge mai departe.

3. De la materie prima la produs finit
Analizam foarte bine materia prima pe care o primim de la furnizori pentru a ne face viata mai usoara si pentru a realiza cele mai perfecte decoratiuni. Finisam materia prima pana la cele mai mici detalii pentru a ne asigura ca produsul finit arata impecabil.

4. Fara retururi
Cu peste cateva sute de comenzi finalizate cu succes, ne mandrim cu faptul ca nu avem niciun retur. Probabil cel mai satisfacator lucru care ti se poate intampla in momentul in care stii ca toate produsele sunt realizate de la zero si ca am reusit sa transformam o coala de lemn intr-o decoratiune fina, baituita, lacuita si gata de a fi pusa pe un perete.

5. Clientul nostru, prietenul nostru
Analizand locurile din care clientii nostri au comandat, ne dam seama ca avem prieteni aproape in fiecare judet al Romaniei. Pentru noi clientii sunt cei mai importanti, fara dumneavoastra, laserul nu ar mai taia, iar probabil cateva sute de oameni si-ar pierde locul de munca, de la persoana care livreaza produsele pana la cel care ne furnizeaza materia prima. Este un cerc vicios in care clientul este veriga principala.

6. De toate pentru toti
Cand  am pus bazele atelierului ne-am propus sa satisfacem nevoile fiecarui client. De la dimensiuni, culoare si material, toate sunt masurate si analizate in asa fel incat gama noastra de produse sa multumeasca in marea majoritate pe toata lumea.
Prin LaserSolutions.ro incercam sa ajungem in casele tuturor romanilor, fie printr-un tablou sau o decoratiune de perete. Noi va putem doar garanta perfectiunea produselor, timpul si bucatica de suflet pe care o punem in fiecare dintre acestea.

 

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 18:00

0770 993 250 office@lasersolutions.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!