Tablouri mandala

Tablouri mandala
Tablourile mandala sunt elemente superbe pentru decorul peretilor, realizate din straturi multiple de lemn, debitate cu precizie laser si imbinate ulterior pentru a obtine design-ul in relief (3D).

Cum sunt realizate tablourile mandala?
Pentru a-ti oferi un tur virtual prin atelierul nostru, iti prezentam pas cu pas fiecare activitate din procesul de productie a unui tablou mandala.
De la o simpla bucata de lemn la tablouri mandala care-ti vor umple casa si sufletul de bunastare prin eleganta si rafinamentul design-ului.


Mesteacanul, denumit si arborele vietii, este punctul de la care pornim in calatoria realizarii tablourilor. Pentru siguranta calitatii lemnului, achizitionam placaj de mesteacan doar de la furnizori locali autorizati.
Din momentul în care placajul ajunge in “casa nostra” incepe magia, iar ca aceasta sa aiba rezultatul dorit avem nevoie de cateva “ingrediente” esentiale.
  • Incepem prin debitarea laser a fiecarui strat in parte. Fiecare strat are un design unic, iar in urma imbinarii acestora, obtinem aspectul mult asteptat. Acest proces poate dura pana la 8 ore pentru modelele cu un design complex si un numar mare de straturi.
  • Pasul urmator este sa finisam cu grija fiecare strat. Slefuirea lemnului este realizata manual pana la cele mai mici detalii.
  • Dupa finisare, lemnul primeste culoare prin baituire, iar dupa uscare straturile sunt imbinate (lipite) manual si presate cu ajutorul unui echipament special.
  • In final tablourile sunt lacuite cu straturi multiple de lac pentru a proteja lemnul si pentru a da stralucire materialului.
Tablourile sunt impachetate in cutii de lemn special realizate de catre noi, pentru a ne asigura ca nu vor avea de “suferit” pe timpul livrarii si ca acestea ajung in perfecta stare la destinatie.
Cuvintele spuse mai sus prezinta partea tehnica a productiei, insa pasiunea si munca pe care o dedicam acestor tablouri depaseste orice limite. Magia de care va spuneam mai devreme nu are nevoie doar de parti palpabile ci și de sentimente, implicare si grija la detalii, ce fac posibila reusita acestor tablouri.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 18:00

0770 993 250 office@lasersolutions.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!